L’estudi, un espai obert a la creativitat

Ubicats a Navàs, a l’espai de coworking Co-61, treballem en el disseny de la creació i desenvolupament de conceptes, marques i productes, oferim la major qualitat i professionalitat en cada un dels projectes, i cerquem la millor solució per als nostres clients, basats en una filosofia i manera de ser en què posem en valor:

La immersió en els projectes
el coneixement necessari per fer-los nostres i sentir-nos-en part.
La creativitat
aportant idees innovadores i fresques.
L’emoció
per ser capaços de transmetre valors i conceptes a través del disseny.
El resultat
plasmant allò que el client necessita, la qualitat i professionalitat que es mereix.

La metodologia. Una filosofia, una manera de ser.

La metodologia de treball centrada en la planificació i en la relació directa i continuada amb el client, tant a l’inici del projecte, amb al recollida del brífing inicial, com durant el projecte, amb reunions de treball per definir conjuntament la proposta més adient, són clau per assolir l’èxit i la satisfacció en cada projecte de disseny executat.

L’equip, ens agrada col·laborar i compartir idees

Bagués disseny està format per un equip de professionals de diverses disciplines que es complementen per oferir un servei integral als nostres clients. Ens agrada la nostra feina i ens agrada treballar en equip amb els nostres clients.

Els clients, companys de viatge

Per nosaltres, la relació amb els clients és un dels elements clau per al bon desenvolupament d’un projecte. Aquests són alguns dels nostres clients, companys de viatge del projecte Bagués disseny.

Els serveis, millores en la comunicació

Aportar solucions de comunicació a través del disseny gràfic com a resposta a les necessitats de les empreses. Fer servir sempre les eines i canals més òptims per a cada client. Des del disseny de logotips fins al desenvolupament de pàgines web i posicionament SEO, oferim un servei integral en comunicació.