El disseny ens defineix

Sempre hem pensat que allò que som i allò que fem ho podem expressar a través del disseny gràfic i de la imatge.

A Bagués disseny ens agrada crear, cercar idees noves, reflexionar, explotar el vessant creatiu de les coses per donar forma a aquells conceptes i missatges que els clients volen transmetre.

Ens defineix una manera de ser, la tenacitat, l’esforç, la passió i, sobretot, la capacitat de submergir-nos i de fer nostre el projecte en què treballem. Perquè a Bagués disseny, allò que ens defineix és el disseny.

Serveis, fem més visibles els teus projectes

Serveis integrals de disseny gràfic, identitat corporativa, disseny editorial, disseny web, packaging, fotografia, vídeo, espais… un ampli ventall de serveis per donar forma als conceptes, marques i productes que els clients requereixen.

El teu projecte és també el nostre

Cada projecte és, per nosaltres, un acte de creació que ens esperona a continuar creant i oferint el millor de nosaltres mateixos. Proximitat, immersió, copsar les idees i fer-les nostres, tot això és el que volem mostrar en cada projecte realitzat.

Disseny revista Municipal Barberà del Vallès
disseny editorial / disseny gràfic
Disseny logotip i etiquetes de vi JAIA
disseny gràfic / Packaging
Fotomontatges ambients parquets Gold
fotografia
Web StilMartin
web
Web Salt del Colom
web
web CausBarrera
web
Disseny packaging copes menstruals Farmaconfort
Packaging
Web PiscinesSantCugat
web

T’ajudem? Explica’ns què et passa pel cap

Explica’ns què necessites i, si no ho saps del cert, explica’ns què et passa pel cap i buscarem la millor manera d’ajudar-te. El teu projecte és també el nostre.