Serveis globals de comunicació gràfica

Pensem que el disseny gràfic és la clau perquè les empreses mostrin la seva personalitat i la seva essència. Oferim un ampli ventall de serveis en disseny per posar en valor les marques i mostrar-les als seus clients i consumidors.

DISSENY GRÀFIC

Formem part de l’equip creatiu de les empreses, creant elements gràfics que permetin impulsar la marca en múltiples canals. Dissenyem elements per potenciar la imatge corporativa, com logos, targetes, papereria d’empresa, papers de carta, materials publicitaris i material de màrqueting, com díptics, fulletons, flyers, infografies, catàlegs corporatius…

IDENTITAT CORPORATIVA

La identitat corporativa d’una empresa va molt més enllà d’un logotip. Crear la línia d’estil d’una marca a través del llenguatge del disseny, li atorga una personalitat que permet diferenciar-se de la competència. Una identitat pròpia que connecta amb l’audiència.

DISSENY EDITORIAL

De gran importància dins del disseny gràfic. Treballem de forma intensiva en la maquetació de revistes, llibres, catàlegs…, ja sigui en format físic o digital. El disseny editorial requereix un treball de qualitat, meticulós i d’alt valor estètic per captar l’atenció dels lectors, amb una imatge alineada als valors i imatge de l’empresa.

PACKAGING

Ajudem a vendre els productes a través del disseny de packaging, envasos i etiquetes de productes o marques. Un dels elements decisoris de compra per part dels consumidors depèn de factors emocionals, d’aquí la importància del packaging, que serà l’únic interlocutor que el consumidor tindrà en el punt de venta.

DISSENY WEB

Disseny de pàgines web que cuiden al màxim el disseny gràfic i el seu aspecte visual, sense deixar de banda el disseny de l’arquitectura i estructura web, la generació dels continguts i el desenvolupament web d’acord amb la correcta optimització i posicionament SEO en els principals cercadors. Disseny de pàgines web claus en mà.

FOTOGRAFIA

Servei integral de fotografia d’estudi o d’exterior, amb l’equipament necessari per a cada ocasió. Retoc digital professional per ressaltar la qualitat dels productes fotografiats, per transmetre l’essència d’allò que volem plasmar, sigui en un catàleg de paper o en una pàgina web. Perquè una imatge val més que mil paraules.

ESPAIS

Dissenys exclusius, moderns i funcionals, d’espais o estands, oferint idees creatives que permetin donar una solució d’acord a les necessitats de cada empresa, per impulsar la seva imatge en exposicions o fires.

Serveis globals, els nostres projectes

A Bagués disseny treballem per oferir la solució gràfica i visual que encaixi millor a les necessitats de cada client. Ens agrada endinsar-nos en els projectes, fer-los nostres per aportar-hi el màxim, cuidar-ne els detalls i oferir un servei professional i de qualitat. T’ajudem a trobar la millor solució per al teu projecte.